Artraira

Agende personalizate Ploiesti

Agende personalizate in Ploiesti

Posibilitate personalizare coperta si/sau pagina interioara.

Coperta de calitate si rezistenta, cu textura piele si colturi perforate. In interior contine calendarul pe 2023 si 2024, pagini cu prefixele telefonice internationale, planificator pentru concediu si multe altele.

Agende personalizate - Ploiesti

Viata de zi cu zi a unei persoane poate deveni atat de plina de activitati, incat scrisul este o tehnica indispensabila pentru clarificarea a ceea ce este important in orice moment. O agenda personalizata te ajuta sa fii la curent cu toate stirile saptamanii. Alegand agende personalizate pentru angajati, oferi valoare cu un efort minim. Dorinta de a nu uita o chestiune urgenta, te face sa fii in permanenta constient de aceasta problema. Daca alegi agende personalizate vei oferi liniste angajatilor, putand sa se ocupe constienti de alte sarcini. Fiecare eveniment produce o consecinta care isi are originea in acel factor anterior. Este important ca agendele personalizate sa reflecte o companie realista, astfel incat sa faci publicitate. In ciuda versiunii electronice pe smartphone sau computer, clasica agenda de intalniri este convingatoare. Frumusetea agendei personalizate de hartie este ca o poti folosi pentru multe alte lucruri, mai ales daca folosesti o agenda cu o pagina de note in plus. Este o idee buna sa notezi momentele importante ale zilei pe paginile de note, astfel incat sa devina un fel de jurnal in timp. La sfarsitul saptamanii uiti adesea ceea ce ai trait la inceputul saptamanii. Dupa un timp, este placut sa te uiti inapoi in agenda si sa-ti amintesti. 

Consultati Ghidul pentru fisierele de grafica

Contact

Sediu Ploiesti, str. Vornicul Boldur nr. 37
Mobil 0726 944 922

Cere oferta

artraira.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Confidentialitate a Datelor.