Artraira

Plicuri personalizate

Plicul personalizat este o oportunitate pentru a prezenta imaginea companiei, dar si o atentie deosebita oferita clientilor dumneavoastra. Este bine sa profitati de orice oportunitate pentru promovarea brandului, mai ales ca nu implica un cost mare.

Picurile pot fi personalizate color, alb-negru, la un nivel calitativ foarte bun.

In ceea ce priveste dimensiunea plicului, exista o varietate mare de dimensiuni ce pot fi personalizate.

Plicuri personalizate

Nu conteaza ce tip de plic este, daca exista una sau mai multe culori, pentru ca oricum vei atrage atentia cu toate formatele de plicuri personalizate. Imprimarea personalizata iti ofera si mai multa libertate. Evidentierea logo-ului companiei tale, prezentarea unui produs nou, designul individual, anuntarea unei campanii de reduceri, trimiterea unui cadou sau voucher etc. Stiai ca sansa de a deschide un plic creste semnificativ daca plicul este personalizat? De aceea, designul personalizat al plicurilor este de o importanta deosebita. Cu plicuri personalizate, stabilesti primul contact cu destinatarul. In calitate de experti in corespondenta, artraira.ro iti ofera plicuri personalizate valoroase pentru o campanie de succes. Imprimarea personalizata a plicurilor ofera rezultate de culoare stralucitoare. Chiar si cu cantitati mari, aproape ca nu exista abateri de culoare. Culorile de inalta calitate si imprimarea specificului firmei sau companiei arata deosebit de bine pe plicuri personalizate. Ca si in cazul alegerii oricarui mediu de publicitate, depinde de obiectivul pe care doresti sa-l atingi. Indiferent daca este monocolor, multicolor sau tiparit in functie de cerintele tale, fiecare format atrage atentia. Pe plicuri personalizate poti evidentia logo-ul, un nou produs, un design individual, o campanie de reduceri si toate acestea trezesc curiozitate si dorinta.

Consultati Ghidul pentru fisierele de grafica

Contact

Sediu Ploiesti, str. Vornicul Boldur nr. 37
Mobil 0726 944 922

Cere oferta

artraira.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Confidentialitate a Datelor.