Artraira

Mape de prezentare

Prezentati-va produsele intr-un mod profesional la fiecare intalnire cu ajutorul unei mape de prezentare personalizate.

Mapa de prezentare este un element esential nu numai pentru birou, dar si în multe ocazii diferite de prezentare.

Mapele de prezentare pot avea buzunar unde sa atasati pliante si foi de prezentare. De asemenea finisarea poate fi prin laminare.

Mape de prezentare - Ploiesti

Mapele de prezentare sunt folosite pentru prezentarea produselor si serviciilor precum si pentru oferte specifice. Mapa are o sarcina speciala. Pe de o parte, toate documentele relevante sunt perfect impreuna, ceea ce serveste in primul rand la imbunatatirea imaginii publice. Pe de alta parte, cu mape de prezentare iti subliniezi pozitia pe piata, precum si realizarile tale extraordinare. Calitatea, materialul de carton, finisajul, designul, culorile si fontul au un efect imediat asupra destinatarului. In acest fel, poti deja nota la prima impresie si esti rapid cu un pas inaintea concurentilor tai. Poti sublinia oferta sau produsul tau cu informatii valoroase pe interiorul sau pe spatele mapei de prezentare. Ai ocazia sa prezinti in mod vizibil serviciile speciale ale firmei tale, culorile reprezentative si asa ramai mult timp in amintirile potentialilor tai clienti. Masurata in raport cu costul total al unei oferte, utilizarea unui folder este relativ mica. Cu cativa banuti pentru crearea de mape de prezentare, iti maresti sansele cresterii afacerii si, in acelasi timp, iti faci publicitate companiei foarte eficient. Strategiile digitale par sa aiba un avantaj clar. Poti informa si reactiona rapid. Dar informatiile sunt uitate la fel de repede. Cercetatorii au descoperit in studii ca un continut nu este doar mai bine ancorat in memorie, ci si ca exista o intelegere mai profunda a informatiilor atunci cand acestea sunt pe hartie.

Consultati Ghidul pentru fisierele de grafica

Contact

Sediu Ploiesti, str. Vornicul Boldur nr. 37
Mobil 0726 944 922

Cere oferta

artraira.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Confidentialitate a Datelor.