Artraira

Etichete / stickere

Cauti o solutie pentru etichete autocolante personalizate. Noi va oferim solutia printului digital in care numarul de bucati nu este o problema.

Folositi formularul de contact pentru a cere o oferta pentru etichetele autocolante personalizate dorite.

Etichete sau stickere autocolantate - Ploiesti

Etichetele/stickerele autocolantate vin in diferite dimensiuni, forme si stiluri. Ele indeplinesc acum multe scopuri practice, in special pentru compania ta si nu numai ca servesc ca un cadou creativ pentru clienti, dar garanteaza si plasarea proeminenta a marcii sau a numelui companiei in diferite locuri, fara ca efectul publicitar suplimentar al autocolantului sa fie asociat cu mult efort sau cheltuiala. Un logo specific, un motto concis, o mascota si numele companiei tale pot fi etichete/stickere autocolantate care isi pot gasi locul pe diferite suprafete. De exemplu, daca acestea sunt concepute in culorile tipice ale companiei si transmit un mesaj semnificativ si concis, poti obtine un efect publicitar deosebit de eficient. In plus, are loc un asa-numit branding al diferitelor obiecte. Printre altele, micile autocolante sunt potrivite si pentru etichetarea rechizitelor de birou, in timp ce variantele in format XXL decoreaza peretii, de exemplu. De asemenea, pot fi amplasate pe masini. Etichetele/stickerele autocolantate pot fi mici cadouri promotionale care pot fi oferite clientilor, partenerilor, invitatilor si chiar copiilor. Fiecare autocolant este usor de lucrat si are o aderenta excelenta. De asemenea, poti comanda etichete/stickere autocolantate pentru borcane si alte tipuri de ambalaje.  Fie pe sticle, borcane sau ambalaje - acestea dau produsului numele potrivit, ofera un design atragator si descriu continutul.    

Consultati Ghidul pentru fisierele de grafica

Contact

Sediu Ploiesti, str. Vornicul Boldur nr. 37
Mobil 0726 944 922

Cere oferta

artraira.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Confidentialitate a Datelor.