Artraira

Flyere si pliante

Flyerele si pliantele sunt produse cu impact major, calea directa intre produsele sau serviciile firmei si clientul final. Este poate cea mai directa modalitate de promovare a afacerii sau ofertei dumneavoastra!

Tiparirea flyerelor se face digital in tipografia noastra din Ploiesti, pe baza machetei primite de la client sau realizata de catre noi.

Flyerele si pliantele pot fi in diverse dimensiuni si gramaje de hartie lucioasa sau mata.

Folositi formularul de comanda pentru a primi o oferta in functie de tirajul dorit si caracteristicile plientului sau flyerului dorit.

Flyere si pliante - Ploiesti

Cu flyere si pliante o companie arata ca este serioasa in ceea ce priveste proiectul sau. Acest lucru este apreciat pentru ca asigura ca autorul acestor brosuri nu este un personaj indoielnic. Exista, de asemenea, o discrepanta intre continutul online si offline in acest context. Flyerele si pliantele sunt acolo pentru a oferi informatii care sunt de natura permanenta. Cu flyere si pliante clientii vor gasi toate informatiile importante despre companie sau despre un produs intr-un singur loc, fara a fi nevoiti sa caute mult timp. Ei pot vedea dintr-o privire cu ce au de-a face, cat de interesant li se pare si daca pot face ceva cu asta. Ulterior, pot fi atasate informatii detaliate sub forma de carti de vizita etc. Unul dintre lucrurile pe care le astepti de la marketing este ca lasi o impresie de durata asupra clientului. Acest lucru functioneaza mai bine cu un memento fizic decat cu o pagina de destinatie online, pentru ca nu o citesti si inchizi gadgetul, ci o bagi in buzunar si in cele din urma o citesti si acasa. Daca un client isi doresti sa cumpere un nou mobilier de exemplu, s-ar putea sa se decida putin mai repede.

Consultati Ghidul pentru fisierele de grafica

Contact

Sediu Ploiesti, str. Vornicul Boldur nr. 37
Mobil 0726 944 922

Cere oferta

artraira.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Confidentialitate a Datelor.