Artraira

Diplome

Diplomele personalizate se pot folosi în cadrul oric─ârui eveniment.

Dimensiunile standard pentru diplomele personalizate sunt A4 si A5 si pot fi realizate pe diferite marimi si grosimi de hartie.

Diplome personalizate

Gradinita s-a terminat acum si cei mici sunt pe cale sa intre intr-o noua faza a vietii. Pentru a sarbatori acest lucru cu apreciere si bucurie, pur si simplu ii poti felicita cu diplome personalizate colorate si creative, care amintesc si de zilele minunate ale copilariei timp de multa vreme. Pentru a sublinia inca o data aprecierea personala a fiecarui copil sau persoana in parte, poti comanda diplome personalizate cu nume, precum si data si semnatura care pot fi introduse manual in campurile date. Diplomele personalizate pot fi realizate cu semnaturi, picturi sau poze. O amintire foarte speciala si valoroasa este gradinita. Insa, diplomele personalizate pot fi comandate pentru orice tip de eveniment sau concurs. Avantajele includ aprecierea personala a destinatarului, amintiri dintr-o perioada minunata, intarirea stimei de sine, motivatie pentru o noua etapa a vietii. Diplomele personalizate in format A4 si A5 pot fi realizate pe diferite grosimi ale hartiei. O foaie de hartie colorata pe fundal sau alba cu un continut estetic personalizat este o atractie pentru toata lumea. Optional, poti alege o rama daca vrei sa o agati pe perete. Daca ai propriile idei sau dorinte, poti trimite un mesaj pentru a realiza diplome personalizate conform dorintelor tale.

Consultati Ghidul pentru fisierele de grafica

Contact

Sediu Ploiesti, str. Vornicul Boldur nr. 37
Mobil 0726 944 922

Cere oferta

artraira.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Confidentialitate a Datelor.