Artraira

Calendare personalizate

Calendarele personalizate sunt modalitatea de promovare cu impact pe toata durata anului, dar si un cadou ce poate fi oferit. Calendarele ce pot fi de perete, de birou sau de buzunar.

Reprezinta un cadou deosebit fiind si personalizat cu pozele si siglele firmelor.

De asemenea putem executa calendare personalizate cu pozele dumneavoastra ce pot fi un cadou de suflet pentru familie sau prieteni.

Calendare personalizate - Ploiesti

In ciuda erei digitale, multi prefera calendare de hartie bine incercate. Poti alege si tu calendare personalizate potrivite pentru toata lumea: calendare de masa orizontale, calendare lunare, calendare anuale, calendare cu imagini, in toate culorile si formele. De fapt, in mediul nostru zilnic exista mai multe calendare decat ne putem da seama. Cel putin unul atarna pe perete in aproape fiecare birou sau acasa in bucatarie, langa telefon, in biroul privat sau pe care sa le porti in geanta. Desigur, calendarul de hartie nu are atat de multe functii diferite ca omologul sau digital. Nu iti aminteste automat, nu trimite programari si nu se poate sincroniza. Calendarul traditional nu are nevoie de nicio tehnologie speciala sau acces la internet. Functioneaza fara a schimba bateria sau a o incarca, este fiabil si intotdeauna gata de utilizare. Multi utilizatori prefera, de asemenea, calendare personalizate pe care sa le ofere cadou. Dar nu acesta este motivul principal pentru care multi folosesc varianta de hartie. Mai degraba, este senzatia de a avea timpul la indemana si de a fi mereu cu ochii pe el. Calendarele personalizate iti ofera senzatia de hartie intre degete, intorcand paginile luna de luna. Nicio animatie din lume nu poate inlocui acest lucru. In plus, cu calendare personalizate ai scapat de grija de cadouri pentru angajati si parteneri.

Consultati Ghidul pentru fisierele de grafica

Contact

Sediu Ploiesti, str. Vornicul Boldur nr. 37
Mobil 0726 944 922

Cere oferta

artraira.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Confidentialitate a Datelor.