Artraira

Carti de vizita

Va oferim carti de vizita profesionale, pe tipar digital cu grafica personalizata.
Cartile de vizita pornesc de la un pret de lista de 0,25 RON + TVA, pretul scazand in functie de cantitate.

Cartea de vizita este elementul prin care un posibil partener isi va face o prima impresie despre afacerea dumneavoastra.

Cartile de vizita sunt tiparite in policromie pe carton 250, 280, 300, 350 g/mp, superwhite, dublu cretat sau mat.

Cartile de vizita pot fi fata sau fata/verso si cu diverse finisari: laminare, colturi rotunjite.

Carti de vizita profesionale

In ciuda numeroaselor progrese tehnologice, cum ar fi aplicatiile mobile care accepta carti de vizita digitale, versiunea fizica este inca populara. Cartea ta de vizita este un memento personal al companiei tale, care nu se pierde in lumea digitala a retelelor sociale si a e-mailurilor nesfarsite. Schimbul de carti de vizita este o interactiune valoroasa intre tine si contactele noi si duce adesea la o prima relatie. Caracteristicile cartii tale de vizita, cum ar fi textura si greutatea cartonului, afecteaza modul in care este perceputa afacerea ta, asa cum ai face atunci cand intalnesti noi contacte pentru prima data. O carte de vizita este mult mai mult decat adresa ta de e-mail sau numarul de telefon. Cu carti de vizita profesionale comunici caracteristicile speciale ale marcii tale si ceea ce reprezentati ca antreprenor sau companie. Predarea unui card tiparit arata mai multa incredere in sine si incredere in munca ta decat simpla scriere a unui numar pe un servetel sau scrierea lui pe un telefon mobil. Cu carti de vizita profesionale oferi legitimitate afacerii tale si arati ca iti iei afacerea in serios. Cu carti de vizita profesionale iti poti forma o retea oricand si oriunde. 

Consultati Ghidul pentru fisierele de grafica

Contact

Sediu Ploiesti, str. Vornicul Boldur nr. 37
Mobil 0726 944 922

Cere oferta

artraira.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Confidentialitate a Datelor.